Σχετικά με Εμάς

Ποιοί Είμαστε

Βιογραφικό

ΤΖΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

Η λογίστρια Τζούλη (Ιουλία) Μαρούλη διατηρεί λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο στην Καλαμάτα  επί της οδού Μαιζώνος 9, είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας και κατέχει άδεια  Ά τάξης. 

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, λογιστικών και φοροτεχνικών εφαρμογών, σε εξειδικευμένα κέντρα και στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και έχει εργαστεί ως λογίστρια από το 1993 έως το 2010 σε γραφεία της Λάρισας και της Καλαμάτας. Το λογιστικό της γραφείο λειτουργεί από το 2010 στην Καλαμάτα έως και σήμερα.

Βασικός στόχος του γραφείου μας είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του φορολογούμενου και η εξασφάλιση της άρτιας λειτουργίας της επιχείρησής του με την παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών εφαρμόζοντας τις τελευταίες λογιστικές μεθόδους και τα πλέον σύγχρονα, από τεχνολογικής άποψης, λογιστικά προγράμματα, προσφέροντας λύσεις σε κάθε είδους φορολογικό και ασφαλιστικό θέμα διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που αναζητά σήμερα κάθε φορολογούμενος (Εταιρεία ή Ιδιώτης). 

Φιλοσοφία μας είναι και η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών σε γενικότερα θέματα που αφορούν την στρατηγική και την οργάνωση της καλής λειτουργίας.
 

Η συνεργασία με το γραφείο μας αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την επιχείρησή σας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ...

1
Συνεργάτες
1 +
Πελάτες
1 %
Επιτυχία
1
Χρόνια Εμπειρίας

Για το γραφείο μας

το τριπτυχο της επιτυχιασ μασ